Jag hade aldrig trott på gudar, innan jag såg dig

Hej los snyggos! Inte haft tid eller ork för att blogga idag, men jag har höstlov & ett liv, vilket gör att uppdateringen kanske inte är på topp direkt.
Var i alla fall i Tyresö  min bitch Anna och kollade i affärer. Fick med mig lite grejer som jag kan visa när jag har orken att leta upp min kamera och ta bilder (vilket lär bli aldrig).
Resten av kvällen spenderades först i Stavan för att kolla på cup (Green hill, katako cup eller vafaaaan det nu heter) sen hemma hos Tilla för filmmys med Emelie, Sofia, Katja, Josse och Martin + Bert, hehe alltså filmen Bert. Mysigt.
Och atm är jag så trött så jag håller på att dö, så hade tänkt sova... Eller kolla på film, dunno. Tough choice det där. Måste måste måååste också fixa en vanlig, vit, tight klänning tills imorgon också!!!!!! Panikkk.
Aja, vi hörs väl imorgon. Ajösss


Time to sleep

Inte på blogghumör, men har haft en buen dag i stan med Katja, Johanna, Emelie och Sofia. Efter att ha stått i en 100 meters-kö (utan att överdriva) utanför Buttericks och sen trängts inne i affären (dvs svettades ihjäl) fick jag med mig en halloweendräkt, och senare en kjol från HM. Yää! Hann även med att fika på Wayne´s och snacka tjejsnackkk, om tjejer hehehe. Kom hem runt 8 och har legat i sängen sen dess och kollat på vänner, mysigt. Märks att jag inte sovit på en vecka, tröttare tjej får man leta efter... Därför hade tänkt ta igen mina krafter och sova nu. Hejdoo


Sötizar, från fina Katjas Iphone

God natt


True dat

HAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAH KAN... INTE... ANDAS... HAHAHAHHAHAHAHAHHAAH
Herrejösses

Lov imorgon!

Kläderna var jättefina, speciellt kavajen är äckligt snygg! Är nöjd nöjd nöööjd. Dessutom är det lov imorgon, underbaaart. Efter skolan då åker jag och fina tjejerna Katja, Emelie, Johanna & Sofia (?) in till stan och firar lovet med en fika (och shopping för min del i alla fall hehe). Vi ska även fixa våra halloweendräkter tills (förhoppningsvis) lördag! Om allt blir som planerat kommer detta lov bli gryyyymt!

Skulle lägga in bilder på kläderna om jag bara hittade min kamera, den har en tendens att rymma från mig.. Jobbigt. Annars får ni se vad jag köpte imorgon, och tror helt ärligt att ni klarar er till dess i fall det blir så, haha! Ska i alla fall ringa Emelie nu, sen är det dags för Välkommen åter och Kungarna av Tylösand! Sorgligt att det är sista avsnittet ikväll... Pusss

http://www.kanal5play.se/programstartbild?programId=3581006&width=640

Några kläder fattigare..

Sorri för bad update, men har varit upptagen med att sortera ut hela min garderob sen jag kom hem. Alltså inget lätt jobb med tanke på att jag blev klar för inte så länge sen. Helt sjukt hur jobbigt det var - ännu sjukare hur lite kläder det känns som jag har kvar!!! Samtidigt var det väldigt kul att sortera ut också, eftersom vissa grejer köpte jag i sjua, alltså väldigt fula kläder. Det roliga är att jag kommer verkligen ihåg hur snygga jag tyckte dem var då och hur ofta jag använde dem. Tur att man förändras är allt jag har att säga!
Iaf, nu är det enda jag har kvar att samla in alla kläder som ska slängas/ges bort i påsar, sen kommer mami hem med mina och Emelies grejer. ÄNTLIGEN!

http://ffjidaa.blogg.se/images/2008/pc262426_24584095.jpg
Tusen sånna här hittade jag? Kommer ni ihåg dem? Hur fula som helst!
(bild från google)

Whaahgaoaghe nu kom mamma hem, vi hörs sen!

Godmorgon!

Hola guapos! Har lite bråttom nu, bussen går om 6 minuter, men tänkte ändå slänga in ett litet inlägg.
Slutar tjugo i 3, och idag ska jag även få reda på vad jag fick på min redovisning... Späännande! Närå, vi hörs då gullisar. Ciao


God naaaaaaaatt

Snyggosssss. Tänkte bara meddela att mina & Emelies h&mgrejer (förmodligen) har kommit!!! Glad Överlycklig chey heereee! Vi beställde förra måndagen, och sen dess är det i princip allt vi pratat om, haha! Hoppas, hoppas, hoppas verkligen att alla storlekar stämmer och att det jag har beställt är lika snyggt på mig som på hm´s modell. Hehe det är antagligen omöjligt, men man kan ju alltid hoppas..

Nääää. Nu ska jag göra en till kopp te och krypa ner i sängen och göra klart hemkunskapen tills imorrn och därefter kolla/somna till Dear John, är inte trött alls eftersom jag sov i ca 3-4 timmar på kvällen. Great! Dessutom har vi sovmorgon imorrn (okej, vi börjar 8.35, men a), så kan gå upp lite senare.
God natt sötizar, dröm sött


Bland annat denna kavaj har jag beställt.. Det är främst den jag undrar över hur den kommer se ut, haha ;p


"And my husband.. He sings to her"

Desperata hemmefruar om cirkus 5 minuter! Om jag är taggad? JAAA! Tycker så himla synd om Gabi, när det gäller hela hennes "dotter-grej", och hoppas verkligen det löser sig! Jag gråter alltid till avsnittet där hon får missfall och ramlar i trappan samt i några avsnitt senare, när adoptivmamman väljer att ta tillbaka tjejen de har adopterat. Alltså, nu får inget sånt hemsk hända igen!
Anywayyyys, dagen idag rullade på bra. Fick engelskaredovisningen gjord, tyvärr ensam och utan powerpointen, med andra ord; Jag sög. Aja, hoppas på ett VG iaf, fast tror att t.o.m. det är tveksamt (y) Sedan var jag även barnvakt, fast jag sov hela tiden så en särskilt bra barnvakt var jag nog inte hehe.

Hittade inte avsnittet när hon får missfall, men däremot hittade jag det andra.
Åhhhhhhh. Det gör ont i hela hjärtat av att se  hela filmen, speciellt när hon säger " It´s too late, we´ve allready fallen in love with her".



Men nu börjar det strax, hade tänkt göra te innan, smell u latero

Försovit mig

Försovit mig, vaknade för 5 min sen. Det är ett mysterium hur jag på något sätt alltid lyckas försova mig eller komma för sent till lektionerna varenda dag? Spelar ingen roll om jag har både mobil och väckarklocka eller om mamma kommer och väcker mig, jag försover mig ALLTID. Behöver i alla fall inte stressa idag, bussen går 48.. Något positivt i det hela, yeeeyyyyyyy!
Vi hörs när jag kommer hem, runt halv 5. laaaaame
Puss!


Minns varje ord, varje rad jag skrivit



Fin låt det där, förutom Maggios bebisröst, känns lite.. Playahead

47 dagar kvar..

..Tills jag flyger från kalla Sverige till Vietnam i 24 dagar!!!! Att säga att jag jag längtar är en underdrift, för saaaatan vad jag längtar! Bara komma bort härifrån, till ett varm land plus till världens gulligaste familj (min morbrors) känns väldigt lockande nu. Dock missar jag all julkänsla, vilket suger. Det går bara inte att känna julkänsla på en sandstrand.. Får väl ta med Sunes Jul (bäst julkalendern NÅNSIN) och chillerilla med den på kvällarn och låtsas att det är snöstorm utanför, eller nånting liknande. Hehe värsta plenen

Ett annat + är ju att det är höstlov på fredag!!!!!!!! Dessutom är det hemstudiedag då (= 1 extra dag lov). Gryyyymt! Det här lovet ska bli såå bra! Taggad till tusen till halloween, har redan planerat vad jag ska vara. Ni får reda på det the big day, haha!

Nu: Ta ett bad nu, blev klar med engelskan, så nu är det inget plugg kvar. A okej, förutom engelskaredovisningen imorgon (Kill me). Tjaråååååå


Här kommer jag ligga.. Och här hittar ni vårat hotell!


Back on track

Waddup homiez? Saknat mig? Jag kan i alla fall erkänna att jag saknat er, åtminstone lite. Ibland är det skönt att skriva av sig, lägga ut bilder och berätta om hur mycket jag hatar skolan, vilket är det jag tänker göra nu (Förutom skolgrejen kanske hehe). Ingen press  med "shit jag har inte bloggat idag", utan ibland bloggar jag 4 gånger per dag - ibland inte på en vecka. Capisssshhhh?
Kan börja med att säga att jag nyss fick mina omdömen skickade.. Känns faktiskt ganska bra, för ovanlighetens skull. Dick i princip samma kommentarer på allt, och vissa ämnen fick jag mycket bättre än vad jag trodde, så jag är nöjd! Har även gjort klart matten med Elin, SKÖNT. Så nu när jag ändå är igång hade jag tänkt göra engelskaläxan, how goooood.
Pusshej, jag fixar designen så fort jag har bilder och tid!



Bild från helgen, hos Katja. Taggade cheyer!

RSS 2.0