Halsflusss

Hej på er! Ingen vidare uppdatering, men hade/har halsfluss så har verkligen inte haft någon ork. Jobbigt att jag missar så mycket i skolan också... Var iaf i skolan och skrev en novellskitgrej igår, haha gick icke bra!

Nu så sitter jag och kollar på ghost Whisperer med Anna. Har käkat hostmedicin och började med pencilin igår så tror jag kan gå till skolan imorgon, om bara febern försvinner så! Vi beställde hem mat (både lunch och midddag) från onlinepizza, så ni sitter jag och käkar min sallad. MUMS
Aja hörni, vi hörs. Förlåt för att min blogg suger, pusssss


MMMMMMMMUMSSSSSSSSSSSSS.
Där ser ni min hosmedicin i bakgrunden också, mumsx2

DÖ.

Jag har så ont i min halssssssssss!!!! Dessutom svider det i ögonen och jag bara fryser. Gaaaaah jag blir galen. Har inte mått såhär dåligt eller haft såhär ont i halsen sedan jag hade halsfluss, och har jag det igen tar jag självmord. Det jobbiga är att jag har SOprov imorgon och vi ska även spela upp våran låt på musiken, men mår jag såhär dåligt imorgon kan jag varken hålla huvudet uppe och tänka SOaktigt eller sjunga på musiken.
FML. Vad är det för fel på min kropp som alltid blir sjuk...?

Och så var det söndag..

Häj, ingen vidare bloggdag idag. Har ändå inte gjort någonting speciellt, förutom att träna. Tror inte det var någon bra ide, för nu gör min hals ännu ondare och jag är täppt i näsan... Vad är grejeeeen liksom? Kollar iaf på Green streeh hooligans ♥ och jag ska alldeles strax göra klart Hk´n och plugga till SOprovet imorgon. Vi får se om jag ens kan gå till skolan imorgon, måste verkligen gå, kan inte missa mer!!!
Jaja, puss på er gullizar.


Cool_tjej-95

Lördagkväll

Blir hemma ikväll, mor min förbjuder mig att gå ut ikväll. Segt, fast kanske ändå lika bra. Då får jag kurera mig ikväll och så är jag som ny imorgon! Kanske inte riktigt, men jag kanske (förhoppningsvis) kan spela match och träna imorgon i så fall...
Hela dagen har jag kollat på Disneyfilmer (Tog en paus för prommis med Karin å pratade om lite grejer som hänt) och hela kvällen har jag kollat på gamla bilder på bilddagboken och hahahaha alltså.. Herregud. Kan lägga upp några av bilderna efter att jag sparat dem!

Hade tänkt försöka äta nånting nu, har i princip bara ätit 1 lussebulle idag. Tro mig - jag önskar jag ätit mer, men det gör så ont i halsen så det funkar bara inte. Uääässssch. Sedan blir det movietime, och jag ska försöka somna tidigt ikväll. Puss, hoppas ni får en bättre lördag!


2 timmar senare..

Har jag hunnit med att: dricka ungefär 1823834349302 koppar te, ta ett bad och läsa både Klick och Extra, samt lyssnat min nya beszta Disneyspellista på Spotify. Och så hade jag tänkt att resten av min dag ska spenderas, jävla hals som förstör min helg. Tror inte jag är så taggad på nånting ikväll, vet inte ens om jag orkar träffa min gullekatti. Blä.

Anledningen till att jag lyssnade på Disney är för att kom upp något Disneyalbum på spotify och jag kunde inte låta blir att klicka upp det; Alltså det den enda anledningen till att jag lyssnade på det heheheee. Nä men snacka om att jag blev nostalgisk när jag hörde alla mina gamla älsklingslåtar, fick verkligen värsta suget av att sätta på en Disneyfilm, så hade faktiskt tänkt göra det nu. Skönheten och Odjuret eller Aladdin står det mellan. De två plus Lejonkungen och Ringaren i Notre dame (?) var mina soklara favoriter när jag var liten, fast jag älskade älskar nästan alla Disneyfilmer!
När jag får barn ska jag dem kolla på alla gamla Disneyfilmer (=dem bra), inte dem nya, tråkiga som görs nu. Vill dem inte det får jag väl tvinga dem, haha ;)

Nu börjar det bli en bok, så får väl runda av, pussen!



Åh jag blir kärDen här låten är btw som en berättelse om Linnea och her boyfriend, hähä

Aj. Min. Hals.

Wadduppp? Mår ni bra eller? Jag kan säga att det gör inte jag.. Mitt halsont är inte att leka med, smärtan går inte ens att beskriva. Föreställ er att ni har en liten gubbe i er hals som sitter där och hackar med en kniv, så känns det. Typ. Med andra ord - jag har mått bättre...
Gårkvällen blev ändå helt okej. Vi drog till Lidingö och det var kanske inte värsta draget och i början kändes det lite awkward pga vissa anledningar och jag ville inte vara där för att jag var så sur, men det släppte efter ett tag och folket som var där va skitsköna, alla var sociala, trevliga osv.. Så det var ju naiz! Känner dock att jag kanske fick i mig lite för mycket...

Meeeeeeen... Som sagt, det gör så ont i min hals!!! Jag vet helt ärligt inte vad jag ska göra, men sitter just nu och dricker te och äter lussebullar, lite mysfaktor i alla fall, hjälper vet jag inte om det gör direkt.
Nu kom även mamma hem med nya inneskor till mig, håll tummarna för att dem passar! Puss!


Ledsen chey pga halsen och det faktum att hon just kom på att hon tappade sitt busskort.. Suck. Hehe det ser btw ut som att jag har page, how snyggt?

Busigt

Time for dinner med mr.x.. hehe..

Mina amigos suger

Hej snyggingar, kass uppdatering igår. Har verkligen ingen tid, läxmängden bara växer och växer dag för dag!

Sitter iaf just nu hemma hos Linnea med henne och Anna. Fast särskilt sociala är dom inte, utan dom ligger och sover i en varsin säng. Roliga kompisar man har. Men jag har spenderat tiden med att egobilder....... Vad ska man annars göra? Utan överdrift, jag har suttit här i 45 minuter och gjort ingenting. Verkligen NADA. Okej, jo.. hehe..  Har gjort lite bus på Linneas facebook, HEHE. *eViL*









Några bilder av många, många fler. Nu hade jag tänkt ta att väcka finisarna, vi ska ta halv bussen mot Tyresö för en fika och lite fejkbränna. Längre orkar vi inte åka i detta kassa äckliga regnväder. PUSS!

Dagens outfit

Hola el bloggi! Dagen har varit så jäkla seg, har inte orkat med nånting. Fast det är nästan så att jag hellre är i skolan än hemma, för då slipper jag allt äckligt plugg jag måste göra... Snacka om mycket plugg då! Innan jag börjar plugga ska jag iaf kolla på Projekt Runway (hehe har blivit besatt av det det här lovet) och äta. Det är dagen innan finalen och jag är töntigt spänd på att se de olika kollektionerna, haha.... *Nörd*
Har även fotat dagens outfit, eller ja, min lillebror.. Så here you have!


Jag hatar egentligen folk som klipper bort/täcker huvudet. Men alltså.. Min utväxt är inte att leka med och utan halva pannan såg det ännu konstigare ut. Och jag ser jättetjock ut pga att jag va tvungen att stå helt wierdo med benen, faaaktiskt ;)

Inte världens finaste outfit, men orkade inte riktigt imorse!
Tröja: Vietnam
Byxor: Cheap Monday
Skor: Din sko

Uppe med tuppen

Morsniiiiiiing! Vaknade för en cirkus 30 minuter sen, av mig själv (!!!!!). Har nog aldrig hänt förut.. Är liksom pigg, när jag vaknar, en skoldag..? Inget som händer ofta, haha.
Dessutom behöver jag inte stressa. Alls. Har både duschat och sminkat mig, och börjar inte föran halv 9! Så hade tänkt plugga lite, eftersom jag inte hann det igår. Snacka om duktig tjej; lägger sig 8 och pluggar på morgonen.. Heheh.

Men först: Fruuuuuukost! Brukar aldrig äta det, men åt aldrig middag och knappt lunch igår. Alltså, jag håller på att dö lite här.

Puss på er, vi hörs senare idag. Då jag även har utv.samtal. Yey.


Hehe håret behöver nog fixas en aaaaaning va

Piggelin

Jag orkar inte plugga, är så äckligt trött. God natt
Ja, jag är medveten om att jag missar både dh och Cougar, men får kolla på det på söndag - SÅ trött är jag.

Bläbläbläblä

Snöstorm ute, kill meeeee.... Har precis läst klart engelskaläxan, och borde egentligen börja med hk´n. Men det får vänta, fryser så sjukt mycket, och hade därför tänkt krypa ner i sängen och kolla på Systrar i jeans istället. Min gamla favoritfilm typ.. Haha. Pusssss!

http://www.cine.se/bilder/systrar_i_jeans_2.jpg

Duktig tjej nr 1

Fail att jag varken hittar engelskan eller hk´n, dvs det jag veerkligen måste plugga på.

Back to hellllll

Snyggoonnnn. Hur känns det att börja skolan igen? Är faktiskt inte såå deprimerad, den här dagen har bara varit.. skön, förutom att jag blev påmind över den stora mängd läxor vi har. Blää
Iaf, hade bara 3 lektioner och myste hemma hos Anna med hennes "bsp bror" Linnea efter la escuela. Vi gjorde ingenting, verkligen. Drog runt 6 och var ute med Linnea i nästan en & en halv timme å bara pratade. Hehe mest om Vietnam (förvånade?) och att hon ska till Egypten + massa hemligt stuff såklart, hehe. Kommer inte träffa henne på 1 månad när hon åker till Egypten, och jag till Viet. direkt efter!!!!! Kommer sakna dig mitt lilla senapsfrö..

Vet inte riktigt vad jag ska säga.. Fryser som en jag vet inte vad, så hade tänkt ta ett bad och därefter sätta igång med plugget. Vi hörs bubblizzar


Söt chey eller vaaad!?!? Känns som att min webb lätt har bästa kvaliten, utan tvekan!

8e november, en speciell dag..

Kan. inte. sova.
Och varför egentligen? Kan likaväl vara uppe hela natten så att jag vänder på dygnet, hehe. Mitt motto "Hellre ingen sömn, än bara litegrann" Eller något sådant..

Har precis kollat klart på Beck, och hade tänk sätta på en till.. Nu när jag ändå är igång liksom. Fast samtidigt känns Vänner väldigt lockande. Ajaj, svårt val.
Nu är det ju måndag och allt också, vilket betyder skola. TAGGA TILL NU!!!!!
Vet ni vad måndag även innebär? MIN NAMNSDAG! 8e november är då namnet Vendela ska firas, så grattis till mig! Eller, ja.. Grattis till mitt namn.


Nej, jag är inte skallig, utan jag har en tofs.
Och ja, jag har inget smink på mig. + att lampan gör en lite smått ful.
Glad att vi löste det, pussSsSsSsss

EMA!

Sitter och kollar på EMA och äter glass, myspys. Fast det faktum att det är skola imorgon är däremot inte så mys... Jag orkar inte. Vad hände med lovet? Nyss var det ju över en vecka kvar på det..
Anyways, ska fortsätta kolla nu. Eva Longoria är så sjukt snygg också!!! Var tvungen att säga det, hehe..


http://www.wikinoticia.com/images/cucharasonica/cdn.cucharasonica.com.files.2010.09.mtv-ema-2010.jpg

Where can I buy a life?

Vaknade för 10 minuter sen.. Haha inte ok. Speciellt inte eftersom jag inte gjorde någonting igår!
NU: Hoppa in i duschen å fräscha till mig lite, sen: Fixa mig eller något.. Ikväll kör vi!

Obeskrivlig längtan

Har inte kollat på vänner nånting sedan sist, utan istället kollat vädret i Vietnam. Eller ja, hur det kommer vara när vi är där. Det kommer vara 29-31 grader och ingen tshunami ser ut att vara på g, hehe.. Inte helt fel alltså.
Det går inte ens att beskriva med ord hur mycket jag längtar. Men det är en jääkla mycket kan jag lova!
Det är en underdtift att säga att jag längtar, för utan att överdriva, ett dugg, är det det som får mig att orka gå upp alla jobbiga skoldagar. Varje morgon jag vaknar, ser hur mörkt det är ute och bara vill ta självmord är det "kom igen nu Vendela, går du upp nu är det en dag mindre kvar tills du åker". Vetskapen, om att jag om en månad och 5 (okej lite mer eftersom vi är i Hanoi första dagarna) dagar tills jag ligger på en sandstrand, är det som får mig att göra nånting över huvudtaget. Sjukt, men sant.

Blue Ocean Resort – Managed by Life Resort Phan Thiet - Family Suite Blue Ocean Resort – Managed by Life Resort Phan Thiet - Swimming pool

Blue Ocean Resort – Managed by Life Resort Phan Thiet - Swimming pool Blue Ocean Resort – Managed by Life Resort Phan Thiet - Beach

Blue Ocean Resort – Managed by Life Resort Phan Thiet - Beach Area Blue Ocean Resort – Managed by Life Resort Phan Thiet -  Exterior Area
Svårt att inte längta till det här...


Hehe här är lite andra saker jag kommit fram till under mitt googlande på vädret;
  • Börja äta nyttigt - Inge mer kladdkakssmet, donken osv.. Försöka iaf.
  • Börja springa 3-4 gånger i veckan, och inte bara 1 gång i månaden typ. Ska även köpa nya "run-Reebookskorna". Snyggare gött och ben? Ja tack!
  • Sköta skolan. Alla lärare ska ba märka förändringen efter lovet! Ska verkligen börja plugga, PÅ RIKTIGT.

Love or fear. The fear last longer, but love is stronger.

Fortfaranda barnvakt. Fortfarande tråkigt. Sitter och försöker ladda in höstlovet i bilder på Fb men det funkar inte bra alls.. *Ovanligt*
Imorgon hade jag tänkt gå upp tidigt för att sola (har sagt att jag ska göra det i 2 månader men inte haft orken att göra det en enda? It makes noooo sense). Så kanske borde lägga mig nu, eftersom jag ändå inte har något bättre för mig.

Men först: Vänner, är på säsong 6 nu! Wähähäh ♥


Bjuder på en bild så länge. En ängel, en djävul hehe. Har shorts under, inte värsta big mama trosorna som det ser ut som. Faaaktiskt.

GE MIG!

Jag vill så himla gärna ha dessa snyggingar.. Även fast jag har ett par likadan utan dragkedja därbak och även fast dem kommer vara slut i tusen år. Gimmeeee ♥

http://nlyscandinavia.scene7.com/is/image/nlyscandinavia/427572-0099_3?$productLarge$

Sämsta fredagen

Måste vara barnvakt ikväll, vilket suuuuuuuger....... Sista lovkvällen (förutom imorgon då, hehe) och jag måste vara hemma med mina jobbiga småsyskon. Det gör inte saken bättre att det finns lite olika, roliga alternativ att välja mellan ikväll. Funderar på att ta självmord, for real. Något positivt i det hela är väl att jag får pengar för det, det behövs i min tomma plånbok kan jag säga.. Fast.. Okej, nä, jag vill fortfarande ta självmord.

Har fixat designen också, som ni förmodligen ser. Den vinner nog inget pris för sin snygghet direkt, men tror vi är överrens om att den är ganska väldigt mycket snyggare än min förra, haha.
Har inget mer att säga, vi hörs senare ikväll, antagligen. Tror inte jag kommer ha något bättre för mig direkt..
Adios, hoppas eran kväll blir tusen gånger roligare än min! Ha lite extra kul åt mig t.o.m!

Daniel Adams-Ray - Förlåt för att jag aldrig sagt förlåt

Korv. Missade bussen.

Orkante

"Just don't fall recklessly, headlessly in love with me
Cause its gonna be
All heartbreak
blissfully painful and insanity
if we agree - you can hang with me
"

Vill göra något.. roligt ikväll, eftersom jag förmodligen ska måste vara barnvakt imorgon (Skjut mig). Men dit alla tjejor ska dra vet jag inte om jag är så taggad på att dra till, hehe.. Aja. Vi får se hur kvällen utvecklar sig..... Eller något. Pöss


Just nu

http://www.shoppingblog.com/pics/projectrunwayseason4cast.gif


Projekt runway.
Alldels nyss gjorde dom balklänningar till ett par tonårstjejer - snacka om att jag blev taggad på våran bal i vår nu.. Jag tror faktiskt jag ska ha långklänning, eftersom de flesta har kort klänning + att jag vet exakt hur den ska se ut. Gäller bara att hitta den först, hehe. Fast hittar jag den inte syr jag den fan själv! (så snygg är den) Snacka om ambitös, haha.

Thursday

Gårkvällen vet jag inte riktigt hur jag ska beskriva.. Först mötte jag i alla fall upp Sandra, Lisa och Ullis i stan och vi drog och käkade på något italienskt ställe vid hötorget, superdupermega mysigt! ;) Har inte träffat dom sen Italien i somras (dvs dom var saknade) och det var mestadels vårat samtalsämne, samt hur Italia nästa sommar kommer bli (Grym)! Vi satt säkert där i 2-3 timmar å snackade och planerade, hehe.. Kom iaf runt halv 9, sen drog jag direkt till Värmdö med lite folk. Kanske inte det roligaste jag vart på om man säger så, men det var väl helt ok. Nästan. I alla fall tills polisen kom. Då drog vi till stan och jag vet inte vad vi gjorde egentligen, men jag och Karin kom hem lite efter 4. Kallaste natten ever, bläääää.

Nu hade jag tänkt ta ett bad, fryser äckligt mycket! PoK


One senctence, and I´m yours

Först måste jag bara säga grattis till världens bästa Sara som fyller år idag, gzzzzzzz my man! Tänk att hon är hela 15 år nu! Stor tjej!

Ikväll är (och blir) jag hemma eftersom jag dels inte får gå ut och dels för att det ändå inte händer något speciellt. Hela den här dagen har varit skitseg, känner mig bakis utan att vara bakis (y) Säkert 60´s chailatte.. Närå, men jag, Linny och Linnea var där och fikade med Karin + hennes två kompisar igårkväll, ganska mysigt. Först skulle vi till Blåsut, men det var inte riktigt vår typ av människor där om man säger så, hehe.. Vi kom i alla fall hem runt halv 2 kanske, och efter att ha kollat på Hostel somnade vi så sött så. hihihiiiiiii
Näääääääääää jag vet inte vad jag ska säga, är skittrött. TTYL


Take me back

Romeo och julia <3 <3 <3

Så var det november, näst sista månaden på det här året!! Helt sjukt hur fort det här året har gått.
Igår: På dagen kollade jag klart på cupen med lite people, på kvällen var jag hos Katja. Vi kollade först på Mamma Mia med Nadja och Linnea, feel good movie den är alltsåå! Sen kollade Kattisen å jag på Romeo & Julia. Förstod ingenting av deras "gammelengelska", men den var så himla sorglig! Både K och jag satt och grät på slutet när Julia vaknar upp och ser att Romeo tagit gift, och då skjuter sig själv. Hehe blir tårögd bara av att tänka på det.. *Blödig tjej*
Kom hem runt 2 och däckade direkt eftersom jag skulle upp tidigt imorse, men det blev changed planes, så jag gick upp och tänkte självmordstankar i onödan. Ovärt.

Ajaaaaa, sitter just nu och kollar på Oprah och äter frukost/lunch. Ska iväg och sola sen, skööööönt. Ciaooo

http://4.bp.blogspot.com/_Ejr91UQo2Ag/SWEPw1jxhJI/AAAAAAAAAis/KTeKK2nk4Vw/s400/Romeo-Juliet-Dicaprio_l.jpg
Ps. är du lik Romeo och är lika romantisk som han är, slå en pling till 0720341532!

RSS 2.0